About the Bloooom

Online platform & Community

Welkom bij The BLOOOM - het online platform voor nagelstylistes om hun kennis en creativiteit te delen! Ons doel is om stylistes van over de hele wereld de kans te bieden om samen te leren en te discussiëren over ons vak. Bij The BLOOOM geloven we dat iedereen talentvol is en ons platform is ontworpen om jouw eigen talenten op het gebied van nagelstyling te ontdekken en te ontwikkelen.

Onze uitdaging is om jouw vuurtje aan te wakkeren, zodat je je eigen talenten volledig kan ontplooien. Wij bieden een scala aan tools waarmee jij jezelf op jouw eigen tempo kan ontwikkelen en laten inspireren. Van praktische tutorials en workshops tot inspirerende interviews met toonaangevende stylistes, ons platform heeft alles wat je nodig hebt om je stylingvaardigheden te verbeteren.

Of je nu een beginnende styliste bent die net begint of een doorgewinterde professional die op zoek is naar nieuwe ideeën, The BLOOOM is de perfecte plek om je skills te ontwikkelen en te verbeteren. Join our community en ontdek wat The BLOOOM voor jou kan betekenen!

The Blooom (Web)shop

The BLOOOM – (WEB)SHOP biedt een breed scala aan manicure, pedicure en nail art producten. Wij testen alle producten eerst zelf in onze Beauty bar voordat wij ze gaan verkopen, en kiezen zo zorgvuldig onze producten uit die ook goed met elkaar kunnen werken. In onze shop schaf je professionele producten aan om goede behandelingen uit te voeren in jouw salon!

The BLOOOM Academy

Bij The BLOOOM - ACADEMY bieden wij verschillende masterclasses aan die jou, door middel van een goede basis en de juiste begeleiding, zullen onderscheiden van anderen!

The BLOOOM - Beauty bar

The BLOOOM - Beauty bar creëert de ultieme ervaring, waarbij de klant zich meteen thuis voelt. Onze passie voor een oprechte en goede verzorging is van nature aanwezig. Bij ons staat een goede klantenservice hoog in het vaandel. Wij willen dat onze klanten zich bij ons volledig op hun gemak voelen, en daarom bieden wij een warm welkom en persoonlijke aandacht. Onze nagelstylisten zijn experts in hun vakgebied en werken met hoogwaardige producten. Bij The BLOOOM - Beauty bar krijgen jouw nagels de aandacht die ze verdienen. Of je nu gaat voor een klassieke French manicure of een uitdagende nail art creatie, wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Meet the team

Dewi

Dewi - alias Korocici - is de oprichter van The BLOOOM. Ze begon het platform omdat ze zelf een plek miste waar ze echt terecht kon voor nail art. Ze wist wat ze graag zou willen zien en uit die wens en passie is The BLOOOM ontstaan. Dewi was altijd al creatief, zo werkte ze voorheen als tailleuse en visual merchandiser. Na de geboorte van haar tweede kind, besloot ze zich volledig op nagels te richten. Zo werkte ze bij Lakwerk Amsterdam tijdens het oprichten van The BLOOOM. Haar ervaring in het ondernemen als nail artist, de fashionshoots en - shows en diepgaande productkennis wilde ze delen en anderen begeleiden in de leuke wereld van nail art. 

Nick

Nick Is de retail master binnen The BLOOOM. Nick is the one packing all the orders real real fast! Hij zorgt ervoor dat de winkel en diens voorraadbeheer zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Ook al is Nick nieuw in de nagelbranche, hij is super excited om alle in’s en out’s van deze branche tot zich te nemen, en tegelijkertijd The Blooom naar een next level te brengen. Zijn ervaring uit het openen en opbouwen van diverse retail winkels en diens teams sluit hier perfect op aan.

NINA

Nina, ook bekend als Nailglossip, is een waardevol lid van het team als salonmanager en beheerder van de webshop. Ze is heel precies en creatief, en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze heeft oog voor detail en is zeer efficiënt. Haar creatieve ideeën zijn inspirerend en maken haar een plezier om mee te werken. Kortom, Nina zorgt ervoor dat de salon en webshop blijven groeien en bloeien.

Meet the nail artists

Korocici

Meet Dewi aka KOROCICI! Eigenaresse Dewi - ook wel genaamd Korocici is een Pro Nail artist. Ze houdt ervan om helemaal los te gaan met glitters, edelstenen en logo's, maar vindt een perfecte BIAB met een goede E-manicure ook super satisfying! ALLES is mogelijk bij haar! 

Neem een kijkje op haar instagram @korocici en boek haar door een PRO behandeling te boeken.

Nailglossip

Meet NINA! Haar stijl is vooral pastel en cute, grafisch but make it classy and chique. Minimal en het liefst een nude base. But don’t get it twisted. Ze is in voor ALLES! #allout

Neem een kijkje op haar instagram @nailglossip en boek haar door een ADVANCED behandeling te boeken.

The BLOOOM
Boslaan 43
2132 RJ Hoofddorp
The Netherlands

Maandag 09:30 - 14:30
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 - 19.00
Vrijdag 09:30 - 14:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Bekijk hier de aangepaste tijden met de feestdagen.

Contact us

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GOUDEN MANICURE TOOLS
YOU ASKED FOR IT… AND WE DELIVER!

Live life like it’s GOLDEN met onze gouden cuticle tools. Deze tool voor de nagelriemen heeft een goede curve zodat je heel precies en secuur de nagelriemen kunt bewerken. Naast deze cuticle pusher hebben wij ook gouden cuticle nippers – vellentangen!

GET INSPIRED

& Follow The Blooom on Instagram