Professional?

Become a pro

Speciaal voor professionals bieden wij twee verschillende zakelijke accounts aan. Een pro account en een wholesale account voor verkooppunten. Deze accounts geven je toegang tot exclusieve producten, kortingen en volumeprijzen die je helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Indien je al een bestaand account hebt en deze wil omzetten naar pro, zie "Hoe werkt het" onderstaand.

Pro vs wholesale account

Een Pro Account bij The Blooom is bedoeld voor nagel technici, salon- en spa-eigenaren met een relevante KVK inschrijving. Met dit account krijg je toegang tot exclusieve pro producten, for-retail producten, kortingen en uitnodigingen voor exclusieve evenementen en trainingen

Een Wholesale Account biedt de mogelijkheid om producten in bulk te kopen tegen scherpe prijzen. Dit account is ideaal voor grote salons, verkooppunten en distributeurs die regelmatig grote hoeveelheden producten nodig hebben (met een minimale bestel hoeveelheid).

Hoe werkt het?

Heb je nog geen account? Klik hier om je direct te registreren voor een nieuw account. Vul het registratieformulier in en voeg je bedrijfsinformatie toe. Je KvK nummer is verplicht.

Je aanvraag wordt in behandeling genomen en na goedkeuring ontvang je een bevestiging per e-mail.

P.s. Het is op dit moment niet mogelijk om jezelf opnieuw te registreren als pro onder een al bekend mailadres. Zie "Bestaande klant/account" hieronder.

Om je bestaande account om te zetten in een pro account, hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres gekoppeld aan je huidige account
  • Bedrijfsnaam zoals ingeschreven bij de KvK
  • KvK Nummer
  • Optioneel: BTW nummer

Mail deze gegevens naar: info@theblooom.nl onder vermelding van "Pro account" als titel.

Je aanvraag wordt in behandeling genomen en na goedkeuring wordt je account omgezet naar een Pro Account. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

P.s. Het is op dit moment niet mogelijk om jezelf opnieuw te registreren als pro onder een al bekend mailadres. We verwerken dit handmatig.

Wil je verkooppunt worden? Leuk, vul hier het formulier in.

Interesse in een wholesale account? Neem dan contact op via info@theblooom.nl.

Je kunt je na bevestiging van je pro of wholesale account inloggen via de reguliere login. Je vindt deze onder "het poppetje" in het menu, of klik hier.