Academy

Upgrade jouw kennis en skills: Of je nu jouw eigen nagels wilt doen als hobby, of je wilt uitvinden of jij van jouw passie je beroep kan maken. Voor iedereen is er een leuk en uitdagend traject binnen onze BLOOOM ACADEMY! Wij bieden verschillende masterclasses die jou - door middel van een goede basis en de juiste begeleiding - kunnen onderscheiden van anderen!

Upcoming

Starter Kits & Packs

Ontdek de classes bij The Bloom Academy

Bij BLOOOM ACADEMY bieden wij de beste BIAB (Builder In A Bottle) classes aan. Onze professionele en uitdagende masterclasses zijn ontworpen om jouw BIAB-vaardigheden naar het volgende niveau te tillen. Met onze begeleiding en focus op kwaliteit en professionaliteit, onderscheid jij jezelf van anderen in deze groeiende industrie.

BIAB is de nieuwste trend in nagelstyling en onze masterclasses zullen jou leren hoe je deze techniek onder de knie krijgt. Onze focus op een sterke basis en goede begeleiding zorgt ervoor dat je snel succes boekt en jouw passie voor nagelstyling om kan zetten in een lucratieve carrière.

Dus als je op zoek bent naar de beste BIAB classes, kijk dan niet verder dan The BLOOOM Academy . Sluit je aan bij onze community van professionals en word een meester in nagelstyling met onze geavanceerde masterclasses.