De prijzen van de lessen en productpakketten staan weergegeven op onze Academy pagina. Bekijk deze hier.

Wanneer je onze les hebt gevolgd, is het tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen door thuis een eigen set te maken, zonder onze begeleiding. Als je in staat bent om alles toe te passen wat je hebt geleerd en het gewenste resultaat hebt behaald, sturen wij jou een certificaat als bewijs van jouw vaardigheden. We bieden ook begeleiding totdat je het certificaat hebt behaald, dus we zijn er om je te ondersteunen tijdens het hele proces.

Als je niet zeker weet welke class het beste bij jou past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via academy@theblooom.nl. Wij kunnen samen met jou jouw vaardigheden en ervaring bespreken om te adviseren welke class het beste bij jou past. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om jou te helpen de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van de juiste class.

Dit is mogelijk. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via academy@theblooom.nl.

Let wel: Het volledige bedrag moet 14 dagen voor aanvang voldaan zijn. Op deze manier kunnen wij de plek reserveren of indien nodig nog aan een ander aanbieden.

Zie hier de kits voor de classes. Mocht je een aantal items uit jouw kit al hebben, dan kan je de overige items met een korting van 15% aanschaffen voor jouw class.

Zie hier de kits voor de classes.

Je kan zeker jouw eigen spullen gebruiken voor de classes.

In sommige gevallen is dit nog mogelijk. Raadpleeg voor meer informatie de annuleringsvoorwaarden.

Je kunt één dag met een andere class meedoen mocht dit beter uitkomen in jouw planning.

Heb je een andere vraag?
Kijk of het antwoord bij de algemene 'Meest gestelde vragen' staat. Of neem contact met ons op.