What's trending? Airbrush nail-art: here are 5 designs you should try!

3D nail-art designs by @dokinails_ and @nailsbycindyxo

There's a new girl in town and she's called airbrush! Het fenomeen ‘airbrush’ ken je misschien al van bodypainten, spray-tannen en muren schilderen, maar ze is er ook in een nail-art formaat! En daar zijn wij bij The Blooom heel blij mee. Al een tijdje zien we namelijk steeds meer vernieuwende nail-art designs voorbij komen, van aura nails, tot ombres en designs met verschillende figuren, je kan het zo gek niet bedenken! De airbrush maakt het uitvoeren van veel verschillende nail-art technieken namelijk veel gemakkelijker, as we like it!


Wat kan je nou precies allemaal doen met een airbrush? Ter inspiratie hebben we vijf verschillende designs voor je verzameld. Van simpele looks tot designs voor de wat meer gevorderde nail-tech, we got you!

Aura nails

Stap binnen in de wondere wereld van Aura Nails - de ideale start voor het werken met een airbrush! Het is verbazingwekkend hoe eenvoud en indrukwekkendheid hand in hand kunnen gaan. Maar wacht, voeg een vleugje chrome poeder toe en voilà, je hebt een adembenemend design! Deze betoverende set is gecreëerd door niemand minder dan de getalenteerde nailtech @vdw.nails, rechtstreeks uit de stad van de liefde - Parijs!

Aura nails made by @vdw.nails
@vdw.nails, Parijs (Frankrijk)​​

Level up with flowers

Wil je iets meer flair toevoegen aan jouw airbrush designs? Ga dan voor een extra toevoeging zoals deze tropische bloemen, gemaakt door @sulysnailograph uit Washington, Verenigde Staten. Deze combinatie van nude, wit en roze is altijd een schot in de roos!

Tropical flower design by @ sulysnailography from Yelm, Verenigde Staten
@sulysnailography, Yelm (Washington, VS)​

Blobs 'n bubbles

Bij The Blooom zijn we dol op verrassende 3D-effecten. En deze airbrush variant is geen uitzondering! Ga aan de slag en creëer prachtige lagen door met de airbrush een kleurenpatroon te maken. Bedek het geheel met een dekkende witte gelpolish en gebruik aceton om selectief delen te verwijderen en je ontwerp te onthullen! Sluit af met een topcoat en breng een transparante 3D-gel aan op de gekleurde vlakken voor het ultieme 3D-effect. Probeer hier zeker de fantastische 3D jelly's van Colortone voor!


Deze set is gemaakt door de getalenteerde @cknails helemaal in Frankrijk. Als je deze zomer toevallig een tripje maakt naar Cannes, moet je zeker bij haar langsgaan! Ze is absoluut de moeite waard om te ontdekken.

Pink and green
@cknailz, Cannes (Frankrijk)​​

Negative french

Als kleuren jouw ding zijn, dan is dit het perfecte design voor jou! Ombre kan soms een uitdaging zijn, maar met de airbrush wordt het je nieuwe BFF om een prachtige overgang te creëren. En laten we er nog een schepje bovenop doen en er een french design van maken. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar met deze techniek zul je indruk maken op je klanten!


Laten we beginnen met het creëren van een basis voor de kleurovergang en deze goed laten uitharden. Vervolgens breng je een tweede laag aan met verschillende kleuren die contrasteren met de kleuren van de eerste laag. Deze laag hoef je niet uit te harden. Gebruik een correctiepenseel en aceton om de french uit te werken en creëer zo de gewenste vorm.


De credits voor deze set gaan naar @sugamama_nailz uit Straatsburg, Frankrijk!

Negative reverse french by @sugamama_nailz
@sugamama_nailz, Straatsburg (Frankrijk)​​

airbrush musthaves

Blijf op de hoogte van waardevolle nagelinformatie, trendy tips en ontvang als eerste nieuwe updates van ons online magazine door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.