What's Hot?! Dé trending kleuren voor de lente/zomer van 2023

Display of 3 trending colors for spring/summer 2023.
Sources​​ from left to right: Glamour, Thetrendspotter.net, Elle Australia.

De lente en zomer van 2023 zijn om de hoek en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te refreshen met dé trending kleuren van dit seizoen! Maar wij zijn The Blooom niet als we je niet voorzien van matchende nagels, so here you go!


Of je nu een doorgewinterde professional bent in de nagelindustrie of gewoon van mooie nagels houdt, nu is de tijd om te experimenteren met de meest trending kleuren van dit seizoen. Laat je nagels opvallen met een vurige rode kleur, of kies voor een zachte blauwe tint voor een subtiele maar toch opvallende uitstraling.


Speciaal voor jou hebben we de meest trending kleuren die zijn uitgeroepen door dé kleurenexpert Pantone, op een rijtje gezet. Laat jouw designs shinen en maak je klaar voor de lente en zomer van 2023 met deze trending kleuren van The Gelbottle en Anole. Hier zijn een aantal van onze favoriete outfits en matchende manicures:

Sources from The BLOOOM​​

We zien vooral felle kleuren in combinatie met zachtere tinten, voornamelijk in warme tonen. Deze kleuren zijn perfect om mee te experimenteren en unieke designs mee te maken die helemaal passen bij de trends van dit moment.


Welke kleuren adviseren wij voor deze zomer? 
Denk aan diepe koraalroze tinten, zachte perzikkleuren, levendig oranje en rijke groentinten. En vergeet niet de populaire pastelkleuren, zoals lichtblauw en zachtroze, die perfect zijn voor een subtiele, maar stijlvolle look. Bekijk hier onze tips:

Lente / zomer kleur: ROOD

Bonfire

Red outift and manicure inspiration for spring/summer 2023.
Source: Left - Vogue.com & Right - Bonfire (The Gelbottle) used by @andbeautyco​​ 

In Spring/summer 2023 zien we een all time classic trend voorbij komen: rode gellak in allerlei verschillende tinten en finishes. Van klassiek rood tot diep bordeaux en van glanzend tot mat, er is voor elk wat wils. En wist je dat rode nagellak al eeuwenlang populair is? In het oude Egypte gebruikten vrouwen al een soort rode nagellak gemaakt van henna, terwijl in het oude China rode nagellak werd gebruikt om de sociale status van een vrouw aan te geven. Tegenwoordig is rode nagellak een tijdloze klassieker die elke outfit afmaakt en voor een instant boost van zelfvertrouwen zorgt.

Lente / zomer kleur: Oranje

Rave On

Orange outfit and manicure inspiration for spring/summer 2023.
Source: Left - The Zoe Report & Right - Rave On, Peach Daiquiri, Rio & Caipirinha used by @artdecom​​

Oranje is een van de lente zomer kleuren die vaak geassocieerd wordt met voetbal en Koningsdag in Nederland. Maar oranje is ook een geweldige kleur om te gebruiken bij nail art designs. Het geeft een retro zomerse sfeer en is perfect voor het toevoegen van een speels element aan je look. Rave on en Peach daiquiri zijn de oranje tinten die hierboven gebruikt zijn.

Lente / zomer kleur: Groen

Bottega

Green outfit and manicure inspiration for spring/summer 2023.
Source: Left - karyastreetstyle & Right - Bottega (The Gelbottle) used by @_nailsbyemmaa_​​

Een matching design kan een outfit compleet maken en de finishing touch geven die nodig is om er helemaal trendy uit te zien. Dit seizoen draait het om het spelen met kleuren en experimenteren met onverwachte combinaties. Groene gellak is daar een perfect voorbeeld van. Niet alleen is groen een frisse en levendige kleur, het kan ook een statement maken in je look. Of je nu gaat voor een subtiele pastelgroen of juist een felle lime groen, er zijn zoveel mogelijkheden om te experimenteren. Combineer bijvoorbeeld een Lime groene gellak met een witte of zwarte outfit voor een frisse, opvallende look. Of kies voor een warme olijf groen, perfect voor een casual, maar toch stijlvolle outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos en met Fragile Sprout van Anole en Bottega van The GelBottle. 


Zorg dat je een goed design bedenkt voor jouw klanten en laat ze vooral shinen in trendy lente zomer kleuren. Probeer buiten je comfort zone te gaan en maak kleuren combinaties waar je zelf niet aan zou denken. #COLORBLOCKING Dit gaat ervoor zorgen dat jouw klanten echt zullen opvallen. Dus go wild voor je klanten! Ze zijn tenslotte jouw visitekaartje!

Bekijk hier alle trending lente zomer kleuren:

Blijf op de hoogte van waardevolle nagelinformatie, trendy tips en ontvang als eerste nieuwe updates van ons online magazine door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.