Ontdek de droom achter The BLOOOM: Een platform voor iedereen!

Hey you!


 Welkom bij The BLOOOM! Als je op deze pagina bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie over nagels en misschien wel over ons als bedrijf. Daarom stellen we ons graag even aan je voor.

Mijn naam is Dewi Boetius en ik ben de oprichter van The BLOOOM. Ik ben 39 jaar oud, moeder van twee kinderen en ben al tien jaar gelukkig met mijn partner Nick. Ik heb een achtergrond in retail, als Visual merchandiser, en ik wilde graag een webshop creëren waar ik zelf graag zou willen shoppen. Een webshop met vernieuwende producten, waaronder kleuren die ook geschikt zijn voor donkere huidtinten. En een winkel waar ik terecht kan voor nail art producten. En zo is The BLOOOM ontstaan!
"REBRANDING: Out with the old.. in with the new!"


Je vraagt je misschien af waar onze naam vandaan komt. Eerlijk gezegd had ik al een logo in mijn hoofd en wilde ik een woord vinden met 3x de letter "O" omdat dat mooi zou passen. Inmiddels hebben we een rebranding ondergaan en is ons oude logo alleen nog te zien op de producten die we eerder hebben uitgebracht. Dit blijft ook zo omdat ik het leuk vind om het oude logo nog terug te zien. Het is tenslotte mijn baby en letterlijk het begin van alles!
Op deze blog delen ik en mijn team kennis en behandelen we diverse onderwerpen, zodat we samen kunnen groeien. Het is onze droom om een platform op te richten waar we elkaar kunnen motiveren, stimuleren en vooral samen kunnen werken. In onze branche zitten namelijk veel vrouwen en wij geloven dat we meer samen moeten werken in plaats van tegen elkaar. We zijn tenslotte allemaal collega's en er zijn genoeg klanten voor ons allemaal.

Wat kan je van ons verwachten?

Tijdens mijn lessen ben ik altijd lang van stof. En bedacht mij toen dat ik wellicht al wat meer zou kunnen delen op een blog. Zo is er ook een plek waar onze studenten op terug zouden kunnen vallen als ze het even niet meer weten. Je kunt van ons eerlijkheid verwachten, openheid over onze producten, tutorials en andere tips en tricks. Stel daarom gerust vragen onder de posts zodat wij die kunnen beantwoorden! #Sharingiscaring

Wat zijn mijn favoriete producten?

Als je net zo van Nail Art houdt als ik, dan wil je natuurlijk altijd de beste producten hebben om de meest gedetailleerde en prachtige designs te creëren. Dit zijn naar mijn mening de producten die niet mogen ontbreken in jouw collectie!


Als je op zoek bent naar een penseel waarmee je mooie, precieze lijnen kunt maken, raad ik de Tati brush Printemps aan. Dit penseel is gemaakt van Japans haar van hoge kwaliteit en maakt het werken met Nail Art designs een stuk eenvoudiger. Ben je een beginner of doe je af en toe thuis nail art en wil je niet per se in een duurdere penseel investeren? Kies dan voor onze Double headed fineliner. Dit is een mega goede brush als je nieuw bent in de nagel scene! Dit is 1 van de eerste producten die ik ontwikkeld heb. Deze brush maakte het voor mij in het begin makkelijker om fijne lijnen te trekken en je hebt 2 maten in 1 penseel!


Voor een perfecte BIAB behandeling raad ik mijn favoriete kleur Teddy aan, gevolgd door 019. Vooral als je klanten hebt met een bruine huidskleur, is Teddy een uitstekende kleurkeuze. Mocht hij toch te roze zijn qua tint, dan kan je Dune of Chiffon aanbrengen over Teddy om de ondertoon iets aan te passen.


Als het gaat om het maken van gedetailleerde details met Chrome art, is de zwarte paint gel van Colortone een echte must-have. Deze no-wipe gel is perfect om leuke details te maken en een all-over chrome look te creëren. Daarnaast lakt deze paintgel super fijn en is het de perfecte lak voor de outlining van jouw designs.


Bekijk de producten hier:

Ik hoop dat je veel nagelplezier zult beleven! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe blog posts en andere ontwikkelingen.  Let's stay connected!XOXODewi Boetius
CEO en oprichter van The BLOOOMP.S. Als je meer wilt weten over onze producten, bekijk dan onze webshop. Wij zijn momenteel alle producten aan het nalopen op een goede duidelijke gebruiksaanwijzing. Have fun!