Fall/Winter 2023: 5 trending colors you need this season

Red fashion trend collection

Het wordt langzaam steeds kouder en de dagen worden korter, maar we hebben goed nieuws! Een nieuw seizoen betekent nieuwe nageltrends. Ontdek met ons de must-have kleuren en producten om je nagelkit klaar te stomen voor de herfst en winter.

Key trend - Traffic Stopping Red

In het streetbeeld van vandaag en op social media, is er één kleur die absoluut de show steelt: rood. Of het nu knee high boots zijn die de aandacht trekken, of gave handtassen die opvallen tussen de gemuteerde herfstkleuren, deze trending kleur lijkt overal aanwezig te zijn. En lucky for us dat rood niet alleen een modeklassieker is, maar ook een tijdloze favoriet in de nagelwereld. Je kunt dit seizoen vooral spelen en experimenteren met verschillende ondertonen van rode gelpolish of door opvallende nail-art accenten toe te voegen. 

Red fashion trend collection

Voor een subtiele maar elegante look hoef je absoluut niet verder te zoeken dan Merlot. Deze diepe wijnrode tint straalt verfijning uit en bezorgd je een vleugje tijdloze elegantie. Als je voorkeur uitgaat naar een rode kleur met een lichte roze ondertoon, dan is ‘Maroon’ perfect voor jou. Wil je liever opvallen en een statement maken? Dan zijn ‘Ruby’ en ‘Von Teese’ jouw go-to kleuren!

Merlot - NN SOFT builder


Mee kunnen gaan met deze trend, én sterke nagels in één - het kan allemaal met SOFT builder Merlot, een must-have in jouw kit. 
 

  • Corrigeer de apex en versterk je nagels op een natuurlijke manier.
  • Hoge pigmentatie - een kleur lakken is niet meer nodig! Met Merlot heb je gelijk hoge kleur pay off en een volledige dekking. 

Musthaves - rood

Office Grey

Dit najaar omarmen we de business core aesthetic met open armen en geven we er een eigen draai aan! Grijstinten, pinstripes en zachte materialen zijn dé trends, maar het zijn vooral de nagels die de kracht van deze look gaan benadrukken. Onze geheime wapens? Nail-art accenten die een wereld van texturen en afwerkingen openen. Of je nu voor een stoere touch gaat met ‘Guns Blazin’ of ‘Mansion Lane’ gemstones, of toch liever voor een subtiele touch gaat met een airbrush look, er is voor elk wat wils! Alles draait om comfy chic, met jouw nagels als canvas om je looks naar een hoger niveau te tillen. 

Grey fashion trend collection

Ga experimenteren met verschillende afwerkingen! Kies voor de perfecte grijze ‘aura nails’ met bijvoorbeeld een matte afwerking of ga voor een high shine metallic look door een chrome te gebruiken zoals 'Guns Blazin' of ‘Robocop’. Wil je out of the box gaan en experimenteren met 3D effecten? Ga dan voor de 3D sculptor om een ruwe textuur te creëren in combinatie met een mooie chrome. 

Spray tint 03 - Airbrush paint


Ga voor trending grijze accenten en creëer een perfecte basis of ‘aura nails’ met deze super gebruiksvriendelijke spray tint van Colortone. 


  • Deze spray tint is ready to go - geen geknoei meer met aceton of andere liquids om de juiste consistentie te krijgen. 
  • Kies zelf hoe je de kleur over wil laten komen door te spelen met dunne laagjes aan te brengen. 

Musthaves - grijs

Lemondrop yellow

De ‘Lemonade’ nageltrend is je vast en zeker niet ontgaan afgelopen tijd. Hailey Bieber en andere trendsetters lieten ons zien hoe het moet, en dit najaar is geel niet weg te denken uit het kleurenpallet. Van heldere en gewaagde geeltinten, tot zachte, pastelgele hues we omarmen het allemaal! We kunnen namelijk wel wat zon en warmte gebruiken in deze koude dagen. 

Yellow fashion trend

Of je nu volop in de ‘lemonade’ nageltrend duikt, eindelijk die gele neon tint omarmd, of een speelse draai geeft aan de french manicure met een vrolijke gele tip, deze herfst en winter is er voor ieder wat wils in dit kleurenpallet. 

Lemonade - NN SOFT builder


Bij 'Lemonade' denken we onmiddelijk aan door de zon gekuste citroenboomgaarden en verfrissende zomerdrankjes. Deze bruisende heldergele tint voegt zeker weten vrolijkheid en zonnestralen aan jouw kleurenpallet toe!
 

  • Corrigeer de apex en versterk je nagels op een natuurlijke manier.
  • Hoge pigmentatie - een kleur lakken is niet meer nodig! Net zoals met ‘Merlot’ heb je gelijk hoge kleur pay off en een volledige dekking. 

Musthaves - geel

Bubblegum pink

De Barbiecore-trend houdt stand en zorgt voor een flinke dosis fun en kleur, zelfs als de herfst- en wintermaanden hun intrede doen. De langverwachte Barbie-film heeft maandenlang alle krantenkoppen gehaald en social media doen oplichten. Dus waarom zouden we deze heerlijke kleurentrend laten varen?

Pink fashion trend collection

Creeer de perfecte en sterke natuurlijke nagel met ‘Laffy taffy’. Deze zoete kleur geeft je nagels een mooie natuurlijke uitstraling met een subtiel vleugje kleur. Als je neigt naar donkerdere tinten, is ‘Mardi gras’ de perfecte keuze voor jou. 


Ga je in deze trend liever mee door met nail-art accenten te werken? We got you! Met de Barbie GLOW folie tover je je nagels om in een prachtige holo-ervaring, terwijl 'Cookie Dough 85' je de mogelijkheid geeft om met 3D-nail art te experimenteren voor een schattige, zoete look.

Laffy taffy - NN SOFT builder


Als je kiest voor een full on roze look dit seizoen heb je eigenlijk maar een optie - namelijk Laffy Taffy. We zeggen het nu maar alvast: deze perfecte bubblegum roze builder wordt jouw favoriet.
 

  • Corrigeer de apex en versterk je nagels op een natuurlijke manier.
  • Hoge pigmentatie - een kleur lakken is niet meer nodig met deze roze buildergel. 

Musthaves - roze

ice cold blue

Een lichtblauwe tint kan eigenlijk bijna niet ontbreken. Deze rustige, en zachte kleur is een hele goede multitasker. Hij kan als basis dienen voor jouw perfecte nagel, of gebruik 'm als accent als de kerst nadert en de sneeuwvlokjes weer hot and happening zijn. Geef je nagels een vleugje winterse magie!

Blue fashion trend collection

Zoek je nog naar de perfecte baby blauwe tint voor jouw nail kit? Teapot mag bijna niet ontbreken! Hij is nu favoriet, maar straks als we richting de lente en zomer gaan zal hij vast en zeker ook overuren gaan draaien. Vooral als we allemaal een beetje ‘sunkissed’ zijn en de kleur mooi afsteekt tegen die perfecte zongebruinde huid. Maar dat duurt helaas nog even, dus voor nu is dit de showstopper in jouw collectie!

Teapot - NN SOFT builder


Deze zachtblauwe tint is een heerlijke opfrisser voor deze donkere dagen. Combineer ‘m met een gave chrome voor een metallic of parelmoer effect (zei iemand baby blue nails?), of top ’m enkel af met een high shine top coat om Teapot de spotlight te geven!
 

  • Corrigeer de apex en versterk je nagels op een natuurlijke manier.
  • Hoge pigmentatie - een kleur lakken is niet meer nodig met deze roze buildergel. 

Musthaves - blauw